parallax background

Drillcon erhåller borrkontrakt med boliden tara mines dac på irland

Drillcon erhåller ett borrkontrakt med tolos entreprenad as
August 13, 2020
Drillcon sluter ett borrkontrakt med trafigura mining group – matsa som motsvarar ett värde mellan 240-260 mkr
September 7, 2020

Boliden Tara Mines Dac har tecknat ett ramavtal med Drillcon Scandinavia rörande prospekteringsborrning. Avtalet avser borrning underjord och sträcker sig över en period om 12 månader. Arbetet kommer starta upp i närtid.

– ” Vi är otroligt ödmjuka inför denna nya uppgift och glada att vi fått förtroendet från Bolidens ledning i Irland att gå in på en ny geografisk marknad och genomföra prospekteringsborrning. Boliden är en viktig kund och vi ser det som kvitto på att Drillcon levererar ett mervärde till Boliden koncernens produktion av basmetaller.”

säger Patrik Rylander vd på Drillcon AB.

 

Nora 24 augusti 2020

För ytterligare information kontakta:
Patrik Rylander
VD Drillcon AB

Tel.: 070 328 9719 | E-post: patrik.rylander@drillcon.se

Pressreleasen och ytterligare information om Drillcon kan inhämtas på www.drillcon.se

Allmänt om Drillcon-gruppen:

Drillcon AB (publ), med dotterbolagen Drillcon Scandinavia AB, Drillcon Iberia SA, Drillcon Americas SpA och Drillcon Norway AS, utför prospektering- och raiseborrning inom gruv- och anläggningsindustrin, i Norden, Iberiska halvön och sydamerikanska marknaden.

Drillcon AB (publ) är listat på First North Premier Growth Market vilket är en alternativ marknadsplats som drivs av NASDAQ OMX Stockholm AB. Bolag vars aktier handlas på First North Premier Growth Market är inte skyldiga att följa samma regler som börsnoterade bolag, utan ett något mindre omfattande regelverk anpassat till företrädesvis mindre bolag och tillväxtbolag. Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission, +46 (0)8 – 684 211 00, info@eminova.se